T-away – Huidoneffenheden Oostvoorne

Pigmentvlekken, rode adertjes (couperose), bloedblaasjes en steelwratjes niet behandelbaar? Met de T-away wel! Op een zeer veilige, snelle en nagenoeg pijnloze manier worden oneffenheden verwijderd, waarbij het mogelijk is zowel het lichaam als het gezicht te behandelen.

Hoe werkt de T-away precies? 

De T-away is een apparaat waaraan een naald is bevestigd. Wanneer u bijvoorbeeld een pigmentvlek in het gezicht heeft, wordt het vlekje vluchtig aangestipt met de naald. Door de aanwezige USHF (stroomimpulsen) verschrompeld de pigmentvlek direct.
Er verschijnt een korstje op het behandelde gebied, dat er na enkele dagen weer afvalt. Het resultaat? Een gladde en egale huid, zonder huidoneffenheden.

Waar is de T-away voor geschikt?

De T-away wordt met succes ingezet voor het behandelen van de volgende huidproblemen:
– Pigmentvlekken;
– Rode adertjes (couperose);
– Spinnetjes;
– Bloedblaasjes;
– Steelwratjes;
– Bindweefselbultjes;
– Vetbultjes
– Ouderdomsvlekken.

Behandelplan

Bij schoonheidssalon Doolaard’s Beauty wordt doelgericht gewerkt. Ik vind het belangrijk om voorafgaande aan iedere behandeling uw wensen te bespreken. Wat is er mogelijk en wat kunt u verwachten van de behandeling(en). Wij bespreken hoeveel behandelingen er nog zijn voor het beste resultaat.
Bij behandelingen met de T-away zijn er doorgaans één tot twee sessies nodig, dit is afhankelijk van het plekje dat u verwijderd wilt hebben. Plekjes die wat dieper in de huid liggen, hebben bijvoorbeeld wat meer aandacht nodig.

Belangrijke informatie voor na de behandeling

De eerste zes weken nadat u behandeld bent, dient u de zon (en zonnebank) te vermijden. Gebruik als u naar buiten gaat een goede zonbescherming, bijvoorbeeld de SPF 40 van Nimue, klik hier voor meer informatie (doorlinken naar Nimue pagina).
Verder is sporten of zwaar tillen tot twee dagen na de behandeling af te raden.

Stoort u zich aan dat vervelende plekje op uw gezicht of lichaam? Wacht dan niet langer en maak uw afspraak bij Schoonheidssalon Doolaard’s Beauty in Oostvoorne! Binnen slechts enkele minuten bent u op een veilige en effectieve manier verlost van huidoneffenheden.

DOOLAARD'S BEAUTY

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU