Hotstone massage

Het is nieuw maar feitelijk al eeuwen oud. De Grieken en Romeinen gebruikten de warme stenen voor het eerst in de badhuizen om elkaar te masseren. Het werkt uitstekend bij stress , spier , gewrichtsklachten en bij slechte doorbloedingen.

Een variant is er met koude stenen die geschikt zijn voor het behandelen van blessures, zwellingen en ontstekingen. Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat er voor zorgt dat de massage effectiever is. Een Hot Stone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, en het stimuleert de organen en kan het lichaam weer in balans brengen.

​Indoceane massage

Dit is een Vitale ontspanning massage. De eerste stap van deze Vitale Ontspanning is de warme etherische olie op basis van amandel olie. Deze ontspannende lichaamsmassage is van oorsprong te vinden in de Indiase cultuur, gericht op ontspanning van lichaam en geest. De huid voedt zich met de rijke olie, na deze massage bent u volledig ontspannen en vol van energie. In deze behandeling wordt het gehele lichaam gemasseerd waardoor het lichaam weer één wordt.

​Lichaamspakking – algen

Deze behandeling is een weldaad voor het lichaam. Tijdens deze behandeling word de rug gereinigd met een plantaardige reiniging. Om de algen een goede werking te kunnen geven op de huid gaan we in deze behandeling ook de rug scrubben om de doorbloeding te activeren en de dode huidcellen te verwijderen voor optimale opname van de algenpakking. De algenpakking is niet alleen ontgiftend en verstevigend maar bevat ook werkzame stoffen die een stimulerend effect hebben bij het afslanken , het tegengaan van cellulitis en het verstevigen van de huid. De warme algenpakking wordt over uw rug aangebracht of evt op de benen. Vervolgens wordt uw lichaam toegedekt met een warmtedeken en kan de pakking onder invloed van de aangename warmte gedurende 20 minuten haar werk doen. De pakking revitaliseert zodat u zich weer energieker voelt. Dit is de perfecte lichaamspakking bij seizoenswisselingen, na een stress-periode, ziekte of vermoeidheid. Na deze algenpakking word de rug schoongemaakt met warme kompressen en wordt de huid gevoed door bodylotion op natuurbasis. Na de behandeling is het belangrijk om een glas water te drinken voor de afvalstoffen die het lichaam op deze manier snel kunnen verlaten.

Contra indicaties:

– Hartproblemen
– Hoge bloeddruk
– Hodiumallergie
– Schildklieraandoeningen
– Koorts en ontstekingen

​Oceane memoires

Met plantaardige warme olie wordt de achterzijde van het lichaam gemasseerd. De warme stempelkussens zijn gevuld met zoutkristallen daarmee masseer ik het lichaam met drukpunten. Het lichaam wordt gemasseerd met veel ontspannende grepen zoals knedingen, stempel en wiegende bewegingen. Na deze ontspannende veelzijdige massage voelt u zich volledig ontspannen en voldaan.

​Lichaamsmassage

Masseren is simpelweg met warmte en aandacht aangeraakt te worden en is voor jong en oud een levensbehoefte. Het is een weldadige communicatie tussen de handen van de masseur en het lichaam van de gemasseerde. Ontspanningsmassage is even een moment voor u zelf nemen, aandacht aan u zelf geven, uw gedachten stil zetten en je helemaal ontspannen. U hoeft helemaal geen sporter te zijn om regelmatig een massage te ondergaan. Een massage is fysiek zeer ontspannend en bevorderd de geestelijke rust , die resulteert in een totale balans van lichaam en geest. De auto een onderhoudsbeurt geven vinden wij allemaal normaal, waarom nemen wij dan vaak voor onszelf met minder genoegen? Een ontspanningsmassage bij mij is een combinatie van de diverse methodieken. Uiteraard stem ik de massage af op uw persoonlijke behoeftes. Per slot van rekening is ieder mens uniek en heeft andere verlangens. Regelmatige massage geeft u een goed gevoel, het is een verwen moment dat u aan u zelf geeft.

DOOLAARD'S BEAUTY

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU