Wimperextensions Oostvoorne

Prachtig lange wimpers, hoe verleidelijk en vrouwelijk wilt u het hebben? Met wimperextensions is het mogelijk om uw wimpers op een natuurlijke manier te verlengen, waardoor u geen mascara meer hoeft aan te brengen en u altijd een mooie oogopslag heeft.

Natuurlijke Wimperextensions

Ik werk alleen met de beste kwaliteit wimperextensions, die zijn gemaakt van hoogwaardig anti-allergisch materiaal. De extensions zijn zachter en flexibeler dan reguliere synthetische extensions en zorgen daardoor voor een natuurlijke uitstraling.
Wimperextensions zijn ideaal voor wanneer u ’s ochtends haast heeft en toch goed voor de dag wilt komen, of als u er gewoon altijd op uw allerbest wilt uitzien.

Hoe worden Wimperextensions gezet?

Voorafgaande aan de behandeling worden uw wensen besproken. U kunt kiezen tussen een aantal lengtes, diktes en krul. Vervolgens worden uw ogen gereinigd met een primer, zodat ze goed hechten. De wimpertjes worden aan uw eigen wimperharen bevestigd met een speciale bonder (zonder formelhadyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade aanricht.

Russian Volume Wimperextensions

Ik werk met Russian Volume Wimpers. Deze methode van wimperextensions verschilt met die van ‘one-by-one’ extensions. Bij de one-by-one methode wordt er één extension op één natuurlijk wimperhaartje geplaatst en bij de Russian Volume/2D-6D wimperextensions worden er tot zes ultra lichte haartjes op één natuurlijk wimperhaartje geplaatst.
Advies: Breng voor de behandeling geen mascara aan.

Hoe lang blijven Wimperextensions zitten?

Wist u dat u iedere dag tenminste één eigen wimpertje verliest? Aangezien de Wimperextensions aan uw eigen wimpers zitten, is het van belang de behandeling na een bepaalde periode te herhalen. Hoe snel de behandeling herhaald dient te worden, is afhankelijk van de groeicyclus van uw wimpers.
Voor het beste resultaat en voor het mooi vol houden van de wimpers, in het aan te raden iedere drie tot vier weken de extensions op te vullen (refill behandeling).

Hoe lang duurt de behandeling?

Wanneer u voor de eerste keer langs komt voor een nieuwe set wimperextensions duurt de behandeling tussen de 60 – 90 minuten.
Een refill behandeling duurt 60 minuten.

Voordelen Wimperextensions

Het laten zetten van wimperextensions heeft veel voordelen; bijvoorbeeld:
– Op ieder moment van de dag mooie, volle wimpers;
– U bespaart tijd omdat u geen mascara en wimperkruller meer nodig heeft;
– De extensions zijn zeer licht, u voelt ze niet zitten;
– Ook na een flinke regenbui heeft u nog steeds prachtige wimpers (de extensions zijn bestand tegen water, traanvocht, licht, zeewater en zon);
– U kiest zelf de lengte, dikte en mate van krul;
– U eigen wimpers worden niet beschadigd;
– Natuurlijke uitstraling;
– Extensions geven u een open en jonge oogopslag.

Mooie, verleidelijke en natuurlijke Wimperextensions die uw eigen wimpers niet beschadigen? Maak dan snel uw afspraak bij Schoonheidssalon Doolaard’s Beauty!

DOOLAARD'S BEAUTY

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU